Bolero, frituren in stijl

De Bolero is de bekendste bakwand van Kiremko en dat verbaast ons niet. Dankzij het unieke design met de elegante rondingen trekt deze meteen de aandacht. Dit effect wordt versterkt door de optionele ingebouwde en gekleurde TL-verlichting. De friteuse wordt, net als alle ander HR-modellen in ons assortiment, op maat gemaakt. Een Bolero zal schitterend staan in jouw zaak.

Zo voordelig

  • Strak, stijlvol en tijdloos
  • Makkelijk schoonmaken
  • Bepaal zelf de indeling
  • Accessoires
  • Gas of elektrisch
  • Hoogste rendement op de markt
  • Enorme capaciteit

De capaciteit van de Bolero is indrukwekkend, zeker als je deze bakwand laat uitrusten met de ongelooflijk efficiënte HR-ketels van Kiremko.

Vorm en functie, perfect op elkaar afgestemd

Een Bolero combineert stijlvolle vormgeving met gebruiksgemak en innovatieve technologieën. De afzuiging, die standaard geïntegreerd is, zorgt dat geurtjes de deur gewezen worden. Het digitale bedieningspaneel geeft toegang tot alle belangrijke functies, zoals het automatisch aangestuurde vetfiltreringssysteem. De capaciteit is indrukwekkend, zeker als je deze bakwand laat uitrusten met de ongelooflijk efficiënte HR-ketels van Kiremko.

Door jou samengesteld

Je kan jouw Bolero helemaal naar eigen smaak opbouwen. Gas of elektrisch, de keuze is aan jou. Kies je voor gas, dan is de HR-friteuse een must. De verschillende elementen worden uitgevoerd in roestvrij staal en sluiten zo perfect aan bij de vormgeving van de Bolero. De modulaire componenten worden naadloos geïntegreerd in het werkblad, wat schoonmaken een koud kunstje maakt.

Een oplossing op maat voor elke horecazaak.

Wij bouwen alle HR-bakwanden op maat. Hebt u volop ruimte of zoekt u juist een compacte oplossing? Werkt u met gas of wilt u toch liever elektrisch frituren? Welke capaciteit hebt u nodig? Welke accessoires? We gaan samen op zoek naar de beste frituuroplossing voor uw zaak.

Uitbreidbaar met andere accessoires

Omdat wij alles op maat produceren, zijn de mogelijkheden voor het samenstellen van uw eigen unieke bakwand vrijwel eindeloos.

Zijn deze Kiremko modellen meer wat je zoekt?