Prego, hightech en professioneel

Wat meteen opvalt aan een Prego zijn de heldere lijnen en de mooie afwerking. Het heeft een stoer en robuust uiterlijk en past in elke moderne horecakeuken. De technieken achter deze bakwand voldoen aan alle eisen van de hedendaagse horecaondernemer. Zo kan de Prego uitgerust worden met een digitaal vetfiltreringssysteem. Met de vele uitbreidingsopties kan je Prego geheel naar eigen wens samenstellen.

Zo voordelig

  • Strak, stijlvol en tijdloos
  • Makkelijk schoonmaken
  • Bepaal zelf de indeling
  • Accessoires
  • Gas of elektrisch
  • Hoge capaciteit
  • Krachtig en toch zuinig

Elke HR-friteuse van Kiremko wordt aangepast op jouw maat, ook de Prego.

Stijlvol frituren

De deuren lopen aan de onderkant schuin terug, een stijlvol detail dat bijdraagt aan het stoere en robuuste uiterlijk. De hightech Prego frituurinstallatie heeft een luxe uitstraling, die wordt versterkt door een sierstrip met optionele LED-verlichting in de frontplaat. Het is een innovatief hoogstandje en laat dat zien met onder meer een prachtig roestvrijstalen display en strak vormgegeven disposable-houders.

Jouw unieke bakwand

Elke HR-friteuse van Kiremko wordt aangepast op jouw maat, ook de Prego. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale frituurinstallatie. Alle componenten worden naadloos ingebouwd.

Service, 24/7

Met Kiremko in jouw zaak profiteer je van de ongeëvenaarde kwaliteitsservice. We weten hoe belangrijk het is dat je zaak nooit stilstaat. Onze monteurs en onderhoudsmedewerkers staan dan ook elke dag voor je klaar, om ervoor te zorgen dat jouw frituurinstallatie er steeds voor je is.

Een oplossing op maat voor elke horecazaak.

Wij bouwen alle bakwanden op maat. Hebt u volop ruimte of zoekt u juist een compacte oplossing? Werkt u met gas of wilt u toch liever elektrisch frituren? Welke capaciteit hebt u nodig? Welke accessoires? We gaan samen op zoek naar de beste frituuroplossing voor uw zaak.

Uitbreidbaar met andere accessoires

Omdat wij alles op maat produceren, zijn de mogelijkheden voor het samenstellen van uw eigen unieke bakwand vrijwel eindeloos.

Zijn deze Kiremko modellen meer je ding?