Promo & Forte

De gelijke hoeken in het plaatwerk zorgen voor een design dat volledig tot zijn recht komt. De aftapknoppen zijn netjes weggewerkt achter een klep en de plint werd uit het zicht genomen. De Promo en Forte zijn de blikvangers die jouw zaak nodig heeft.

Zo voordelig

  • Strak, stijlvol en tijdloos
  • Makkelijk schoonmaken
  • Bewezen duurzaamheid
  • Potten van 38 of 45 cm
  • Kwaliteit en traditie

Met een Promo of Forte wordt verantwoord ondernemen makkelijker.

Steeds op de hoogte

Een nieuw vormgegeven display, voorzien van LED-verlichting, is uitermate makkelijk in gebruik. De bedieningsknoppen met handige icoontjes verhogen het gebruiksgemak enorm. Alles is naadloos gemonteerd, wat resulteert in een oven met knap uiterlijk. Storingen worden meteen weergegeven, geen verrassingen.

Een propere oplossing

Bij het ontwerpen van de Promo en Forte is in detail nagedacht over schoonmaakgemak. De filters in de randafzuiging werden hangend bevestigd, zodat er makkelijk onder schoongemaakt kan worden. Een uitneembare vetlade, met handvaten achter de ladeklep, is één van de vernuftige oplossingen die het ondernemers en medewerkers nog makkelijker maakt om alles schoon te houden.

Een oplossing op maat voor elke horecazaak.

Wij bouwen alle bakwanden op maat. Hebt u volop ruimte of zoekt u juist een compacte oplossing? Werkt u met gas of wilt u toch liever elektrisch frituren? Welke capaciteit hebt u nodig? Welke accessoires? We gaan samen op zoek naar de beste frituuroplossing voor uw zaak.

Uitbreidbaar met andere accessoires

Omdat wij alles op maat produceren, zijn de mogelijkheden voor het samenstellen van uw eigen unieke bakwand vrijwel eindeloos.

Zijn deze Kiremko modellen meer jouw ding?