Transfer

Wanneer je grote hoeveelheden in korte tijd moet frituren, is een Transfer de oplossing. Dit innovatieve hef- en stortsysteem is ideaal voor drukbezochte horecazaken. Het Transfersysteem wordt met succes gebruikt in de drukste frituren, attractieparken, personeelskantines en andere grootkeukens. Werk je graag met vers? Dan is een Transfer de ideale friteuse voor je. Het transfersysteem is verkrijgbaar op al onze Allegro, Bolero en Prego bakwanden!

Zo voordelig

  • Ongeëvenaard gebruiksgemak
  • Veel tijdsbesparing
  • Gas of elektrisch
  • Hoogste rendement op de markt
  • Enorme capaciteit

Met een gecertificeerd rendement van 94%, het hoogste ter wereld, bak je sneller terwijl het vet constant op temperatuur blijft.

Mag het wat meer zijn?

Met het Transfersysteem hoeven je klanten nooit lang te wachten. Met een afbakcapaciteit van meer dan 10 kilo per lading, is het een echte krachtpatser. De grote frituurmanden zijn voorzien van een hefmechanisme, een lamellenbodem en transportrails. Het gebruik is kinderspel.

Transfer en HR

Met het Transfersysteem geniet je optimaal van je keuze voor een HR-friteuse. Met een gecertificeerd rendement van 94%, het hoogste ter wereld, bak je sneller terwijl het vet constant op temperatuur blijft. Dankzij de opmerkelijke besparing in tijd, energie en vet is het Transfersysteem een meer dan interessante investering.

Een oplossing op maat voor elke horecazaak.

Wij bouwen alle bakwanden op maat. Hebt u volop ruimte of zoekt u juist een compacte oplossing? Werkt u met gas of wilt u toch liever elektrisch frituren? Welke capaciteit hebt u nodig? Welke accessoires? We gaan samen op zoek naar de beste frituuroplossing voor uw zaak.

Uitbreidbaar met andere accessoires

Omdat wij alles op maat produceren, zijn de mogelijkheden voor het samenstellen van uw eigen unieke bakwand vrijwel eindeloos.

Zijn deze Kiremko modellen meer iets voor je?